170 Logo Op Chocolade Gratis

170 Logo Op Chocolade Gratis. Bij de grote meerderheid van onze luxe chocolade met logo bedrukken wij echter niet de chocolade zelf, maar het doosje of de wikkel die … Unieke logo chocolade cloud in mooi wit vensterdoosje, ca. Laat uw logo op chocolade bedrukken en geef uw klant, personeel, bezoekers of alle anderen die uw bedrijfslogo niet mogen vergeten, de meest unieke gift.

Aclk Sa L Ai Dchcsewie19dn97h0ahuhbqyaht9ub0cyababggj3cw Sig Aod64 0iq6nooigjg W6etrj0yzxjwbygw Adurl Ctype 5

Udvalgt Aclk Sa L Ai Dchcsewie19dn97h0ahuhbqyaht9ub0cyababggj3cw Sig Aod64 0iq6nooigjg W6etrj0yzxjwbygw Adurl Ctype 5

Plastbøtte med 3000 ml chokoladetoppe med mulighed for at påsætte label med logo i op til 4 farver. Wij helpen u graag verder! Chocolade bedrukt met uw bedrijfslogo. Mavebæltet er 47 x 11 cm b x h incl. Dan maken wij gebruik van de tampondruk om jouw logo op de chocolade te bedrukken.

Bij deze techniek wordt namelijk gebruik gemaakt van een soort flexibele stempel die geschikt is voor bolle of oneffen oppervlakken zoals vaak het geval is bij bonbons.

Bij deze techniek wordt namelijk gebruik gemaakt van een soort flexibele stempel die geschikt is voor bolle of oneffen oppervlakken zoals vaak het geval is bij bonbons. Bij deze techniek wordt namelijk gebruik gemaakt van een soort flexibele stempel die geschikt is voor bolle of oneffen oppervlakken zoals vaak het geval is bij bonbons. Btw (vanaf 200 stuks) klik voor staffelprijzen. Verras uw medewerkers, zakenrelaties of klanten met zo'n heerlijk geschenk. Er zijn verschillende opties mogelijk om uw logo in op of uit de chocolade te verwerken. Een fotoprint of logo op de chocolade. En of het nou een bonbonnetje is, een chocoladeletter of de verpakking zelf, jouw logo of tekst kan erop!

Aclk Sa L Ai Dchcsewie19dn97h0ahuhbqyaht9ub0cyababggj3cw Sig Aod64 0iq6nooigjg W6etrj0yzxjwbygw Adurl Ctype 5

Mavebæltet er 47 x 11 cm b x h incl... Het meest gebruikelijke is dat wij het logo als verhoging op de reep tekenen en hier vervolgens zelf de matrijs van maken. Een fotoprint of logo op de chocolade. Unieke logo chocolade cloud in mooi wit vensterdoosje, ca... Nu ook afdrukken op chocolade!

Popular posts from this blog

Samling Logo Deer Green